Δηλώστε συμμετοχή πριν τη λήξη της προθεσμίας στις 7 Ιουλίου 2023.

Αγαπητοί συνάδελφοι, Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο πόνου της EFIC με θέμα τον Οξύ Πόνο που σχετίζεται με χειρουργική επέμβαση ή τραύμα θα λάβει χώρα στις 26 – 28 Νοεμβρίου 2023 στο Βερολίνο. Η ΕFIC επιχορηγεί συγκεκριμένο αριθμό αιτούντων με το κόστος της εγγραφής και διαμονής. (πληροφορίες στην  ιστοσελίδα : EFIC . Mπορείτε να βρείτε την φόρμα συμμετοχής εδώ.

Οι αιτήσεις αξιολογούνται από την Επιτροπή Εκπαίδευσης της EFIC και εγκρίνονται από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της EFIC.

Η Ελληνική Εταιρεία Αλγολογίας (ΕΕΑ) στην προσπάθειά της να προωθήσει την εκπαίδευση και την πληρέστερη κατάρτιση των νέων Ελλήνων Αναισθησιολόγων στο γνωστικό αντικείμενο του Πόνου και ιδιαίτερα του χρόνιου πόνου, επιδοτεί την συμμετοχή ενός συναδέλφου που θα επιλεγεί από την EFIC, καλύπτοντας το κόστος μετακίνησης του αρκεί:

α) να είναι Αναισθησιολόγος

β) να είναι μέλος της ΕΕΑ

γ) να έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια της ΣΕΑ

Στην περίπτωση που η επιτροπή εκπαίδευσης της EFIC εγκρίνει τη συμμετοχή περισσότερων του ενός ατόμου στο συγκεκριμένο PAIN SCHOOL από την Ελλάδα, θα προτιμηθεί όποιος έχει τεκμηριωμένα περισσότερα χρόνια ενασχόλησης με το αντικείμενο του πόνου σε δημόσιο Νοσοκομείο.

Σας ενημερώνουμε ότι η Councilor της EFIC στην Ελλάδα κ. Βαγδατλή Κυριακή, σε συνεργασία με το ΔΣ της ΕΕΑ θα χορηγήσει συστατική επιστολή στους υποψηφίους που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση, την οποία θα επισυνάψετε στην φόρμα συμμετοχής σας.

Προκειμένου να επωφεληθείτε από την χορηγία της ΕΕΑ ή/και να λάβετε την συστατική επιστολή, παρακαλούμε στείλτε ένα συνοπτικό βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Προσοχή!!! Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 7 Ιουλίου 2023.


 

Επικοινωνία

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα και πρόβλημα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΛΓΟΛΟΓΙΑΣ
Μακρυνίτσας 4 - 6. Αθήνα 115 22

Tηλ: 210 6421700 (Δε-Πέ 5-8 μ.μ.)
Fax: 210 6448686

Email: info@algologia.gr

Αίτηση Εγγραφής - Συνδρομές

Αίτηση Εγγραφής Μέλους Ε.Ε.Α.

Συνδρομές: Η τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων με την Ε.Ε.Α. είναι δυνατή μόνο μέσω των δύο επισήμων λογαριασμών της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας στις Τράπεζες:

EUROBANK IBAN: GR4802600080000310102218133


Σας παρακαλούμε να στείλετε με email, fax ή επιστολή στην Εταιρεία την απόδειξη κατάθεσης της Τράπεζας.

Εάν είστε μέλος της Ε.Ε.Α. και έχουν αλλάξει τα στοιχεία σας στείλτε μας ένα σχετικό e-mail